SPHINX BERGEN OP ZOOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Bergen op Zoom. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 15:24 Friet was slecht gebakken en het vlees was koud.
25 sep 2022 om 21:13 Super service. Hadden zelf deze bezorg tijd gekozen. Aardige bezorger
25 sep 2022 om 11:59 2 man ziek geworden van het eten Kapsalon mix besteld niet echt goedkoop maar wel buikkrampen en overgeven eraan overgehouden
24 sep 2022 om 20:21 Kapsalon besteld. Friet was droog. Mag meer groente hebben en minder grote stukken kebab. Bezorging was perfect.
18 sep 2022 om 23:39 I ordered the pizza for delivery and the driver was to lazy to climb up staris. When I looked out the window to tell him that I can't come down due to leg injury he called me a fucker and walked away screaming at the window. Pizza was cold.
17 sep 2022 om 1:16 Snelle levering en heerlijk warm. Eten was heerlijk. ga zo door
16 sep 2022 om 14:19 Heerlijk zoals altijd. Had een extra pitabroodje erbij besteld maar niet gekregen helaas. Verder top
10 sep 2022 om 8:53 Eten was warm en de kwaliteit goed. Alleen de verzorging duurde langer dan gepland
7 sep 2022 om 6:04 De beste shoarma van BOZ! SUPER bezorger!
31 aug 2022 om 7:16 Bijzonder goede shoarma!! Bezorging top!
29 aug 2022 om 16:07 Om kwart over 4 besteld voor bezorging om 17.30 om 18.10 gebeld waar ons betaalde eten bleef,een raar verhaal volgde maar het zou door de eigenaar zelf binnen 10 minuten worden bezorgd. Maar het duurde tot 18.45 voor het er was. Slechte service!!!
25 aug 2022 om 2:24 Lekker alleen jammer ik had gevraagd om 2 x knoflooksaus. Er zat 1 bakje saus bij maar cocktailsaus