SPHINX BERGEN OP ZOOM

SPHINX BERGEN OP ZOOM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Bergen op Zoom. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 21:46 Het eten was erg smakelijk.
16 mei 2022 om 12:04 Kwaliteit van het eten is uitstekend, mooie hoeveelheid. En bezorg tijd prima!!
14 mei 2022 om 22:40 Normaal zeer te spreken, deze keer flauw en leek bijna verbrand… hotwings waren niet zoals gewend crispy
12 mei 2022 om 9:30 2 kleine dingen besteld en beide koud bij aankomst.
11 mei 2022 om 9:30 Ik heb nog nooit zulke slappe graf friet gehad, gatverdamme. Bovendien als je kapsalon Kip Döner Besteld krijg je kipfilet in blokjes…………. Over de pizza ga ik geen eens beginnen. Kort gezegd, zonde jammer, hadden honger, groetjes!
10 mei 2022 om 22:09 Gewoon goed!
9 mei 2022 om 3:31 Super snel aangekomen na het bestellen! Nooit een teleurestelling als je bij Sphinxs besteld. Lekker heet en lekker vers. Vriendelijke personeel zoals altijd. 10/10
8 mei 2022 om 20:09 Lekker Snel Vriendelijke bezorger
8 mei 2022 om 13:02 eten was warm en lekker
7 mei 2022 om 21:27 pizza's smaakte heerlijk!! top service
7 mei 2022 om 8:02 Altijd goed en snelle bezorging
7 mei 2022 om 2:26 Deeg niet gaar. Pizza was niet te eten en heb hem ook weg gegooid. Bestel hier nooit meer.